Beder Byg har både kompetencer og udstyr til at varetage belægningsopgaver i mindre skala. Det gælder eksempelvis, hvis du skal have lagt fliser eller belægningssten i forbindelse med en ny indkørsel. Vi kan også hjælpe med anlæg af stier, ligesom vi kan foretage anlæg af terrasser. Som udgangspunkt tilbyder vi hjælp til anlægsopgaver under 100 m2.

Vores kompetencer inden for anlæg er oplagte at benytte i sammenhæng med vores øvrige ydelser, hvis du eksempelvis ønsker at kombinere en udvending renovering af huset med en fornyelse af indkørsel eller andre udearealer. Kontakt os for at høre mere om mulighederne.


Har du i forbindelse med dit byggeprojekt brug for hjælp til større anlægsopgaver, har vi et kompetent entreprenørfirma som samarbejdspartner. JA Miljø v/ Jan Harpsøe har kompetencer og maskiner til at udføre langt de fleste opgaver, ligesom de også har autorisation som kloakmester og derfor kan hjælpe med kloakarbejde.

Vælger du Beder Byg, får du derfor også mulighed for at benytte vores professionelle samarbejdspartner til større entreprenøropgaver.