Totalrenovering af hus i Holme

Dette er et større projekt med totalrenovering af et hus i Holme ved Aarhus. Beder Byg har bidraget med ekspertise og erfaring til hele projektet, der omfatter en række forskelligt arbejde på huset.

Opgaverne omfattede blandt andet opmuring af nye vægge samt efterfølgende spartling. Vi lagde også nyt gulv i huset helt fra bunden, hvor der samtidig blev installeret gulvvarme. Derudover opsatte vi et nyt og stilrent gipsloft. På billederne nedenfor ses endvidere en trappe, som Beder Byg har specialfremstillet til huset, da kunden ikke kunne få den rette løsning andetsteds fra.

Projektet er et eksempel på vores brede ekspertise, der omfatter vidt forskellige opgaver inden for flere af byggefagene. Hvis du også står med eksempelvis et større renoveringsprojekt, er Beder Byg den oplagte samarbejdspartner, der kan varetage de fleste nødvendige opgaver.


Drømmer du også om en renovering af dit hjem? Læs mere om vores tømrerarbejde, og kontakt os for at høre mere om, hvordan vi kan hjælpe med dit byggeprojekt.

Totalrenovering i Holme (8270 Højbjerg), april–juni 2015. Klik for at se større billeder.