Udskiftning af vinduer i Odder

Kurt tog et kig på sit hus og blev enig med sig selv om, at det i høj grad trængte til en del nye vinduer. De gamle vinduer i hans flotte rødstenshus var efter mange år i det hårde danske vejr blevet rådne, og han bestilte derfor ni nye elementer hos Jydsk Vindueskompagni.

Det var ikke en svær beslutning for Kurt at vælge, hvordan de nye vinduer skulle se ud. De originale vinduer i huset var nemlig dannebrogsvinduer, og beslutningen blev derfor at bestille nye dannebrogsvinduer for at beholde den samme stil som tidligere. Dog valgte han, at materialet denne gang skulle være træ/alu for at undgå for meget vedligehold. Han var nemlig godt træt af, at de gamle vinduer så ofte skulle males.

Da vinduerne var bestilt, var det tømrerfirmaet Beder Byg, der kom og stod for monteringen af de nye elementer, og Kurt er mere end tilfreds med hele forløbet. Han mener, at montørerne gjorde et rigtig godt stykke arbejde.

Hele processen med at tage de gamle vinduer ud, sætte de nye i samt fugning af alle ni vinduer tog i alt to dage, hvilket skabte stor tilfredshed hos Kurt, og samtidig var der slet ingen problemer undervejs. Men det er ikke kun montørernes effektivitet, der modtager stor ros fra Kurt. Han fortæller også, at montørerne var fantastisk gode til at holde arbejdsområdet pænt og opryddet. Kurt siger: ”Efter monteringen var der så flot ryddet op, at man slet ikke kunne se, at der havde været håndværkere.”


Beder Byg monterer vinduer og døre overalt i Østjylland. Kontakt os i dag, hvis du også planlægger en udskiftning af elementerne i dit hus.

Arkivfoto: Dannebrogsvindue fra JVK Vinduer i rødt murstenshus.

Om projektet

  • Opgave: Vinduesmontering
  • Udført: August 2015
  • Sted: 8300 Odder