Udskiftning af vinduer i Brabrand

Bent fik i oktober 2015 isat nye vinduer i træ i sit hus.

Der var flere småting ved de gamle elementer der samlet set gjorde, at tiden var til at der skulle nye til. Derfor startede Bent med at undersøge mulighederne for at få de helt rigtige vinduer til sit hus.

Valget faldt på vinduer fra Jydsk Vindueskompagni, hvor alle elementerne blev lavet efter lige præcis målene på Bents hus. Han valgte de såkaldte posthusvinduer, hvor vinduet er delt vandret på midten, med en fast karm øverst og et oplukkeligt felt nederst. Ydermere faldt valget også på fastkarmsvinduer, som går fra gulv til loft. Disse vinduer kan ikke åbnes men giver til gengæld et stort lysindfald. Valget faldt på netop disse vinduer, da Bent synes at de ville give huset et godt udtryk, og at netop disse vinduer i træ, ville klæde huset på bedste vis.

Montagen af vinduerne stod Beder Byg for, og Bent er rigtig godt tilfreds med montørens arbejde. Han så montøren som værende god og erfaren på netop dette område. Montøren var grundig og gav sig god tid til at svare på spørgsmål som Bent måtte have, også til andet end netop vinduerne. Beder Byg var god til at tilbyde at rydde op efter sig, og havde en venlig tilgang til tingene.

Bent er samlet set rigtig tilfreds med det færdige resultat med nye vinduer til huset og forløbet dertil med både bestillingen og monteringen heraf.


Beder Byg kan hjælpe med alle opgaver inden for montering/udskiftning af vinduer og døre. Kontakt os, hvis du også drømmer om nye elementer til dit hus.

Arkivfoto: Hvide posthusvinduer i samme stil som de monterede.

Om projektet

  • Opgave: Vinduesmontering
  • Udført: Oktober 2015
  • Sted: 8220 Brabrand, Aarhus