Udskiftning af vinduer og døre i Odder

En blanding af forfald og at kunden gerne ville have noget der var vedligeholdelsesfrit, var grunden til, at nye elementer skulle til på det nedlagte landbrug.

Kunden kontaktede derfor Jydsk Vindueskompagni til en samtale om udskiftning af hele husets elementer. Gennem en god rådgivning blev der bestilt 3 træ-alu facadedøre samt 8 træ-alu vinduer, da valget af alu-beklædning ville betyde mere fritid og mindre tid til vedligeholdelse. Derudover skulle denne beklædning være hvid, da det ville passe perfekt til de røde mursten, som gården har.

Efter bestillingen var i hus, blev det tid til, at monteringen skulle finde sted. Til dette arbejde var Beder Byg firmaet, der skulle føre tøjlerne på det nedlagte landbrug. Beder Byg sendte sine tømrere afsted, og på ikke mere end én dag var huset udstyret med sine nye elementer.

Tømrerne efterlod også et godt indtryk ifølge kunden: ”De var, som jeg havde forventet”, med henvisning til et par flinke mænd. Derudover blev ejendommen også efterladt i god stand, og som kunden selv fortæller: ”De tog hensyn, og svinede ikke hele hjemmet til".

Efter monteringen har kunden også kunnet mærke en forskel, men som han selv siger: ”Jeg havde forventet en forskel”. Visuelt er der også klare forbedringer, selvom vinduerne er dannebrogsvinduer som før. ”De er pænere, lysere og hvidere”.

Kunden fortæller mig til sidst, at han efter denne omgang har valgt, at sommerhuset også skal have en tur, og her skal Jydsk Vindueskompagnis elementer igen bruges: ”Jeg er i hvert fald ikke blevet afskrækket”.

Trænger dit hus også til nye vinduer eller døre? Kontakt os for at høre mere om mulighederne.

Om projektet

  • Opgave: Vindues- og dørmontering
  • Udført: Februar 2014
  • Sted: 8300 Odder