Udskiftning af vinduer og døre i Højbjerg

Jespers étplanshus har, siden det blev bygget i 60’erne, stået uændret, men det skulle der laves om på. Elementerne i huset var derfor ved at være et godt stykke over de 50 år, og det havde sat sine spor: ”De trængte i den grad til at blive udskiftet”.

Jesper havde også et brændende ønske om at få energiglas, da det ville kunne forbedre indeklimaet i hans hus. Han kontaktede derfor Jydsk Vindueskompagni til en hurtig samtale, hvor han var rimelig målrettet i sin søgen: ”Jeg vidste, hvad jeg ville have, og det lavede de”. Hvad Jesper ville have var en dobbeltdør samt 6 vinduer i træ-alu. ”Jeg ønskede at få noget, der er vedligeholdelsesfrit”.

Efter at Jesper havde valgt sine elementer, blev det i juli 2015 tid til, at elementerne skulle sættes i huset fra 60’erne, og til at udføre opgaven var Beder Byg firmaet på pletten. Beder Byg sendte straks 2 tømrere af sted, og i løbet af 2 dage fik huset i Højbjerg splinternye elementer.

Jesper fortæller om tømrerne som nogle flinke mennesker, der havde styr på det, de lavede: ”De var meget behagelige”. Dog stødte de på en lille udfordring med fugen rundt om elementerne, men dette blev hurtigt udbedret til stor tilfredshed for Jesper. ”De fik styr på det til sidst”.

Monteringen, som Beder Byg har foretaget af elementerne fra Jydsk Vindueskompagni, gør også Jesper glad. ”Det er blevet meget kønnere”, og derudover har Jesper også fået opfyldt sit ønske om forbedret indeklima: ”Det er meget nemmere at varme huset op”.

Beder Byg dækker hele Aarhus-området og det meste af Østjylland med en lang række opgaver på tværs af byggefagene. Kontakt os, hvis du også planlægger et byggeprojekt og behøver professionel hjælp.

Om projektet

  • Opgave: Vindues- og dørmontering
  • Udført: Juli 2015
  • Sted: 8270 Højbjerg (Aarhus Kommune)