Udskiftning af vinduer og døre i Hasselager

Arkivfoto fra Jydsk Vindueskompagni

”De var gamle og slidte”, og derfor valgte Susanne at tage kontakt til Jydsk Vindueskompagni, som hun havde fået anbefalet af en ven.

Samtalen, som hun havde med Jydsk Vindueskompagni, forløb lige som den skulle ifølge Susanne. ”Jeg er fuldstændig tilfreds”, fortæller hun og fortsætter: ”Ham, vi handlede med, havde gode forslag, var lydhør og en rigtig rar gut”. Samtalen resulterede i 2 vinduer, 1 facadedør samt 1 terrassedør i træ-alu ”Jeg valgte træ-alu, for så er jeg fri for at male”, griner Susanne.

Efter at bestillingen var foretaget, kørte Beder Byg ud på adressen for at montere de bestilte elementer.

Susanne fortæller, at tømrerne fra Beder Byg var rigtig gode til at tage hensyn, både til hende og hendes hjem. ”Arbejdet blev altid gjort i samarbejde med mig”, siger hun og forsætter: ”Det var ikke bare vindue ud og vindue ind” med klar henvisning til Beder Bygs måde at passe på den indvendige del af huset. ”Han tog endda skoen af, inden han gik ind”.

Tømrerne fra Beder Byg var derudover også ”Enormt søde”, som Susanne udtrykker det, og særdeles servicemindede.

Efter at elementerne er blevet monteret, kan Susanne også mærke, at elementerne er af høj kvalitet. ”Vi sparer på varmen, det kunne vi mærke med det samme”. Hun kan også se, med hvilken kvalitet elementerne er monteret: ”Han er altså god til det med finish”.

Elementerne, som Beder Byg har sat i, skiller sig meget ud i forhold til de andre på vejen, men dette er kun positivt: ”Alle kommer og vil se vinduerne, og jeg fortæller stolt til alle, at de er fra Jydsk Vindueskompagni”.

Beder Byg udfører alsidigt byggearbejde i både Kolt-Hasselager, andre Aarhus-forstæder og resten af Østjylland. Kontakt os, hvis du søger en byggepartner til dit projekt.

Om projektet

  • Opgave: Vindues- og dørmontering
  • Udført: September 2015
  • Sted: 8361 Hasselager (Aarhus Kommune)