Udskiftning af døre i Silkeborg

Arkivfoto: Facadedør i træ fra JVK Vinduer

Lisbeth stod og skulle have udskiftet sin hoveddør samt kælderdør af den simple årsag, at ”det var noget værre L-O-R-T”, som hun selv siger, og derudover ville hun have en ordentlig facadedør i træ.

Til at levere denne dør valgte hun Jydsk Vindueskompagni, da hun havde brugt dem før og havde været godt tilfreds. Gennem rådgivningen blev Lisbeth også meget klogere: ”De rådgav mig til at tage et valg, som vi slet ikke havde tænkt over, og det blev meget pænere”. Lisbeth fandt hurtig ud af, hvad hun skulle have, hvilket var 2 facadedøre i træ.

Da marts måned 2015 var ved at blive rundet, var det ved at være tid til, at kælderdøren samt hoveddøren skulle udskiftes, og til at gøre dette var Beder Byg firmaet, der skulle føre tøjlerne.

Lisbeth er meget tilfreds med den færdige montering, og Beder Bygs montører gav et meget godt indtryk. Særligt Beder Bygs evne til at yde en god service var noget, som Lisbeth satte stor pris på. ”Hvis der var noget galt, kom han”, fortæller Lisbeth og forsætter: ”Der var bare god service”.

Beder Byg imponerede også på hurtighed, og da Lisbeth kom hjem fra arbejde, var alt monteret, som det skulle være: ”Jeg blev helt forbavset”.

Efter Beder Bygs montering af hoveddøren samt kælderdøren, har Lisbeth også kunnet mærke forskel på det nye i forhold til det gamle. Lisbeth ville have en ordentlig dør, og det har hun fået: ”Man kan mærke det om vinteren, hvor den er meget mere tæt”. Derudover fortæller hun også om den visuelle ændring: ”Detaljerne er meget flotte”.

Beder Byg er eksperter i vinduesmontering og hjælper også gerne med dit projekt. Kontakt os for at høre mere.

Om projektet

  • Opgave: Dørmontering
  • Udført: Marts 2015
  • Sted: 8600 Silkeborg