Udskiftning af vinduer og døre i Silkeborg

”Det var bare gammelt”, er hvad Carsten fortæller om de daværende elementer i den gamle murermestervilla fra 1927. Han havde købt murermestervillaen med henblik på en totalrenovering af den gamle ejendom, hvor flere af vinduerne var begyndt at rådne, og derfor var en vinduesudskiftning yderst tiltrængt.

Carsten havde ad flere omgange brugt Jydsk Vindueskompagni, og derfor skulle det også være dem igen: ”Vi fandt nogle gode løsninger”. Samtalen resulterede i en ordre af de større med i alt 3 døre samt over 30 vinduer, som skulle monteres i den gamle murermestervilla fra 1927.

Efter den store ordre var bestilt, blev det i oktober 2015 Beder Bygs tur til at få fingre i den store ordre. Beder Byg gik straks i gang med udskiftningen af de mange elementer, og resultatet gør Carsten glad: ”Jeg er meget tilfreds”.

Carsten fortæller om Beder Byg, som var meget professionelle og ikke mindst fleksible. ”Der opstod nogle små udfordringer”, og her hentyder Carsten blandet andet til sænkningen af kælderen, som Beder Byg hurtigt omstillede sig på og stadig fik monteret alle vinduer.

Carsten stopper dog ikke med at rose Beder Byg, som han havde stor respekt for. ”De kunne deres håndværk og vidste, hvordan tingene skulle laves”, og også derfor fortæller han, at Beder Byg er et firma, han både har og vil anbefale til andre.

Efter at Beder Byg har monteret elementerne, kan Carsten særligt se, at vinduesudskiftningen har sat et flot præg på murermestervillaen. ”Vinduerne, vi har fået, passer rigtig godt til huset”, siger han og forsætter: ”Det er bare i orden”.

Beder Byg er eksperter i vinduesmontering og kane udskifte alle typer vinduer og døre. Kontakt os i dag, hvis du også har brug for en udskiftning.

Om projektet

  • Opgave: Vindues- og dørmontering
  • Udført: Oktober 2015
  • Sted: 8600 Silkeborg