Udskiftning af vindue og terrassedør i Aarhus

Søren Stistrup måtte til sin store overraskelse indse, at han havde været udsat for et indbrud, og dette havde sat sine spor på et vindue samt en terrassedør. Der skulle derfor en ny dør med sideparti og et vindue til, og dette skulle Jydsk Vindueskompagni hjælpe ham med.

Søren omtaler rådgivningen som kompetent og derved meget god. Gennem rådgivningen faldt valget på en terrassedør med sideparti samt et topstyret vindue, hvor vinduet er til et mindre kammer og terrassedøren til stuen. Søren havde også før haft træ-alu elementer og dette skulle det være igen, da det ikke sætter krav til vedligeholdelse.

I 2015, nærmere betegnet i oktober, skulle elementerne monteres, og dette skulle helst gå hurtigt, da den ødelagte dør og vinduet ikke skabte den helt store sikkerhed. Til at føre tøjlerne var Beder Byg valgt, og Beder Bygs tømrer gik hurtig i gang med opgaven, da Søren gerne så udskiftningen ske så hurtigt som muligt.

Søren var som han plejer taget på arbejde, og mens han var optaget på arbejdet, gik tømrerne hjemme hos ham og sørgede for, at elementerne blev sat ordentligt i. Da det var fyraftenstid tog Søren hjem, og til hans store begejstring var både det topstyrede vindue samt terrassedøren monteret. Alt var derfor som det skulle være, og Søren kan derfor trygt lægge sig til at sove i sit hjem igen.

Søren er derfor meget tilfreds og tilføjer også til sidst: ”Håndværksmæssigt var der ikke én ting, at sætte finger på,” ligesom han til slut også fremhæver et hurtigt arbejde samt god service.


Har du også brug for kompetent hjælp med nye vinduer eller døre? Kontakt Beder Byg for en uforpligtende samtale om en løsning, der opfylder dine behov.

Om projektet

  • Opgave: Vindues- og dørmontering
  • Udført: Oktober 2015
  • Sted: Aarhus
Arkivfoto: Hvid terrassedør fra Jydsk Vindueskompagni - JVK Vinduer.