Udskiftning af døre i Ebeltoft

”Det var noget gammelt lort” er ordene, da jeg spørger Pawel om, hvorfor der skulle en ny dør til. Pawels hoveddør var fra 1972, hvor huset også er opført, og derfor havde tiden sat sit præg på den gamle dør.

Pawel vidste ikke, hvem han skulle benytte som leverandør til hans nye dør, men en af hans kammerater havde for nyligt brugt Jydsk Vindueskompagni. ”Det ser rigtig godt ud, og monteringen var i top”, derfor var valget nemt, og Pawel tog kontakt til Jydsk Vindueskompagni til en kort samtale. ”Jeg købte bare det, jeg ville have”, hvilket var en hoveddør i træ-alu med et sandblæst sideparti. ”Jeg ønskede en vedligeholdelsesfri dør, der kunne holde bedre”.

Efter at bestillingen var i hus, tog Bent fra Beder Byg ud på Pawels adresse, hvor døren var klar til montering. I løbet af formiddagen havde Bent monteret døren, så den var klar til brug. ”Det var bare i orden”, siger Pawel.

Pawel havde også problemer med en anden dør og her havde Beder Bygs montør heller ikke for travlt til at kigge på den. Pawel fortsætter herefter i rosende vendinger om montøren: ”Han er en mand, man kan stole på”, siger han og forsætter med at rose Beder Byg, som mødte op til tiden, klarede jobbet og derefter ryddede alt op efter sig selv.

Pawel fortæller, at han er meget tilfreds med Beder Byg og døren, som de har monteret. Han kan mærke, at døren er af højere kvalitet og godt monteret, da den holder lyden ude bedre end den gamle dør.

Nye døre og vinduer kan være vejen til både fornyelse og bedre funktionalitet i dit hjem. Kontakt os, hvis du også vil høre mere om mulighederne.

Om projektet

  • Opgave: Dørmontering
  • Udført: Marts 2015
  • Sted: 8400 Ebeltoft