Udskiftning af vinduer og facadedøre i Odder

Charlotte overtog i november 2013 et gammelt bindingsværkshus, hvor vinduerne samt dørene ikke levede op til de forventede krav til isolering. Charlotte kontaktede derfor kort efter overtagelsen Jydsk Vindueskompagni til en samtale omkring hvordan de nye elementer skulle være. Gennem rådgivningen kom de frem til, at hun skulle have vinduer med sprosser. Da vi spørger Charlotte, om rådgivningen var god, svarer hun med det samme ”absolut” og forsætter: ”Jeg fik den nødvendige information… super information”.

Efter den ifølge Charlotte ”super information” valgte hun at bestille elementerne, og til at sætte elementerne i huset var Beder Byg blevet valgt. Bindingsværkshuset er meget gammelt og derfor også et skævt hus, og dette kunne Charlotte godt frygte lidt for. Beder Byg tog dog udfordringen med oprejst pande og fik sat elementerne i til sådan en tilfredshed, at Charlotte kalder det ”super godt arbejde”. Beder Bygs to håndværkere, som var sat på opgaven, var gode til at spørge ind til det hele og forklare, hvordan resultatet ville blive, hvis man satte elementerne i på den ene eller anden måde, da huset var lidt skævt. Denne dialog, som håndværkerne førte med hende, er hun meget glad for, og oplevelsen gør også, at Charlotte anbefaler Beder Byg til andre.

Efter Beder Byg havde monteret elementerne, kunne Charlotte straks mærke, at udskiftningen til bedre isolerende elementer havde givet pote. Det giver, som hun selv siger, ”et tættere hus, også med lyd, vind og vejr”. Visuelt er resultatet også i top, og forbipasserende siger ifølge Charlotte ofte , at bindingsværkshuset er blevet et helt andet.


Udskiftning af vinduer kan være vejen til fornyelse i ethvert hjem. Hvis du planlægger en udskiftning, så kontakt Beder Byg for at finde en god løsning.

Arkivfoto: Hvide sprossede vinduer fra JVK Vinduer.

Om projektet

  • Opgave: Vindues- og dørmontering
  • Udført: Januar 2014
  • Sted: 8300 Odder