Udskiftning af vinduer og altandør i Aarhus

Hurtigt og effektivt”. Sådan beskriver denne kunde monteringen af to nye gulv til loft vinduer med fast karm og en altandør i sit parcelhus.

Kunden besluttede sig for, at det var på tide at få skiftet de gamle elementer ud, da der var begyndende råd i rammerne, og han frygtede de ville falde fra hinanden. Han tog derfor kontakt til Jydsk Vindueskompagni, som udarbejdede et skræddersyet tilbud til ham. Kunden beskriver den rådgiver, han var i kontakt med hos Jydsk Vindueskompagni, som ”meget hjælpsom og serviceminded”.

Kunden valgte løsningen med gulv til loft vinduer for at få et så godt lysindfald som muligt fra de sydvendte vinduer, der sidder i direkte forbindelse med altandøren. Alle elementer blev bestilt i hvidt træ, da de resterende vinduer i det toetagers parcelhus også er i træ.

Det var en mester og en lærling fra Beder Byg der stod for selve monteringen, til kundens store tilfredsstillelse. Han fortæller: ”Det tog én enkelt dag. De fjernede også de gamle elementer, så det var rigtig fint”. Samtidig roser kunden også håndværkerne fra Beder Byg for at ordne deres tagrende helt uden beregning. ”De opdagede at hældningen var forkert, så det ordnede de også lige”, fortæller han.

Kunden og hans kone er overordnet set meget tilfredse med det færdige resultat. De sætter især pris på, at de nye vinduer ligner de gamle på en prik, men ikke længere er rådne og skrøbelige.


Beder Byg kan hjælpe med alle opgaver vedrørende montering og udskiftning af vinduer og døre. Kontakt os, hvis du også planlægger en udskiftning i dit hjem.

Arkivfoto: Gulv til loft-vinduer fra Jydsk Vindueskompagni.

Om projektet

  • Opgave: Vindues- og dørmontering
  • Udført: Juli 2014
  • Sted: 8210 Aarhus V