Beder Byg kan hjælpe med det meste

Beder Byg I/S er et bygge- og renoveringsfirma, der tilbyder løsning af mange forskellige byggeopgaver. Vores erfaring er stor og vores viden bred med kompetencer inden for både tømrer- og snedkerarbejde, murerarbejde, el-arbejde og mere. Samtidig har vi en række kompetente samarbejdspartnere, der omfatter både arkitekter, bygningssagkyndige samt autoriseret el-installatør, og som er med til at garantere, at kunden altid får den optimale kvalitetsløsning.

Beder Byg varetager alt fra mindre byggeopgaver til totalrenoveringer, og alle opgaver løses professionelt og med stor omhu. Dette skal sikre, at projekterne udføres konstruktionsmæssigt korrekt, hurtigt og bekymringsfrit for vores kunder.

Vi er placeret i Beder syd for Aarhus og centralt i Østjylland, hvorfra vi kører ud og hjælper kunder med alverdens byggeprojekter. Kontakt os for at høre mere om, hvad vi kan gøre for dig.

Hos Beder Byg møder du:

Bent Resting-Jeppesen

Bent er tømrer og har været tømrersvend i 18 år. Bent har prøvet alt indenfor tømrerfaget og har de senere år beskæftiget sig med køkkenmontering, samt sommerhusbyggeri. Igennem en årrække har Bent også foretaget renoveringer af taglejligheder i Aarhus, ligesom han har stor erfaring med totalrenoveringer af flere enfamiliehuse.

Thomas Nissen

Thomas er elektriker og har været svend i 20 år. Han har arbejdet på mange forskellige byggepladser, været involveret i flere forskellige byggeprojekter og har oplevet det meste indenfor byggeri. Thomas har også stået for tilbygningen til sit private hjem, hvor han har lavet det meste selv. Thomas og Bent har gennem flere år arbejdet sammen om totalrenovering af huse.


Hos Beder Byg lægger vi stor vægt på kompetent håndværk – også ud over mestrene Bent og Thomas. Nedenfor kan du se et par billeder af vores tidligere lærlinge, der er blevet udlært med flotte resultater.

Vores lærling Søren (i baggrunden) blev udlært med ros i september 2013.
Vores anden lærling Mikkel blev udlært i marts 2015 med en flot sølvmedalje.